Ring oss +86-15192680619
Send oss ​​en e-post info@qdboss.cn

Hvorfor velge Qdboss Acoustic Fireproof Wall Liningï¼

2022-11-19

Brannsikre veggforingerer ikke bare flammehemmende, men også varmeisolerende, forhindrer brannskader på menneskekroppen og har god rivebestandighet og smussmotstand. Det er mange bruksområder for brannhemmende og flammehemmende klut, og brannsikre veggforinger kan også brukes i andre brannsikre felt som brannsikre skodder i boliger og offentlige steder, røykblokkerende vegger, tak og innendørs bygninger og dekorasjoner, og brannsikre hjelpematerialer for takdekorasjonsmaterialer.

Flammehemmende kinovegg-tepper er laget ved nålestansing og andre prosesser for å få forskjellige fibre til å veves sammen og vikle hverandre inn for å standardisere stoffet, slik at stoffet er mykt, lubbent, tykt og stivt for å oppnå forskjellige tykkelser for å møte kravene til bruk .

Materialsammensetning: stiftfiber av polyester og stiftfiber av polypropylen. Vanlige farger: svart, grå, rød, blå, gul, rosa, grønn, brun. Bredden på teppet er 1,5m. Den kan kuttes til forskjellige størrelser som 1200x1200, 1200x600, 600x600, 300x300, eller i runde, sekskantede former eller uregelmessige former. Og lag en annen form eller bilder på veggen, for å gjøre den ikke den dukken, men mer kreativ og livlig. Foruten veggen kan den også brukes på gulvene.

Hvordan fungerer den brannsikre veggforingen?
Det vanlige teppet er ikke flammehemmende, vi kan gjøre det flammehemmende ved en videre prosess, for eksempel bløtlegging i kjemikalier, FR-garn og karbonbelegg. I praksis er aktivert kartongbelegg det mest tilrådelige valget. Hovedkomponenten er grafitt, som er flammehemmende. Grafen er et sentralt nasjonalt støtteprosjekt. Ekspansjonshastigheten til grafitt er 300, som kan ekspandere øyeblikkelig når den utsettes for høye temperaturer, forhindrer oksygen i å komme i kontakt med tekstiler, røyking og reduserer røyktettheten. Karbonisert i brann, ingen drypp, miljøvennlig flammehemmende produkt Aktivt karbonbelegg skummaskin, jevnt belegg og god luftgjennomtrengelighet, ugjennomtrengelig for lim

Hvorfor velge Qdboss AcousticBrannsikker veggforing?

Qdboss har ti års produksjonserfaring for akustikkpaneler, flammehemmende stoff og smelteblåst stoff. Vi har tusenvis av prosjekter for å bevise vår gode kvalitet og service, spesielt i kinoindustrien. Topp 10 kinokjeder bruker vårt akustiske kinopanel med det flammehemmende stoffet. 7 verksteder og erfarne arbeidere for å sikre rask og produksjon og levering. 24/7 tilgjengelig for alle spørsmål om akustisk panel og tekstiler. Komplett sett med SGS-testrapport tilgjengelig for brann, termisk motstand, formaldehydfrigjøring. Qdboss er leverandør for flere kjente merkevarer i inn- og utland.



Fireproof Wall Lining


Fireproof Wall Lining

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy