Ring oss +86-15192680619
Send oss ​​en e-post info@qdboss.cn

2019.9 Fly til Singapore, Indonesia, Vietnam for Business

2021-02-01

I september 2019 fløy Kason og Young, ledere av QDBOSS utenlandske forretningsavdeling, til det sørøstasiatiske markedet igjen for et to ukers forretningsbesøk. Denne gangen dro de til henholdsvis Singapore, Indonesia og Vietnam.
Formålet med denne turen er å besøke Bex Asia, en kjent byggematerialutstilling i Singapore, for å lære om ny industriproduktinformasjon, bli kjent med noen nye utstillere, og deretter prøve å vinn-vinn-samarbeid. De besøkte også fire dekorasjons- og byggefirmaer i Singapore som de hadde invitert på forhånd for å vise og introdusere våre flammehemmende lydabsorberende produkter, og diskuterte muligheten for samarbeid.
I Indonesia besøkte de hovedsakelig seniorlederne i CINEMAXX, den største kinokjeden i Indonesia. De to sidene har møttes flere ganger på CINECON, CINEEUROPE og andre utstillinger. I 2018 besøkte Kason og Young også CINEMAXX-relaterte innkjøpssjefer i Jakarta, og de har allerede samarbeidet. Foreløpige intensjoner, dette besøket er hovedsakelig å implementere samarbeidsdetaljer og diskutere dyptgående samarbeid.
Etter å ha fullført denne hyggelige turen til Indonesia dro de til Ho Chi Minh, Vietnam, besøkte sine gamle kunder, og besøkte samtidig kinoprosjektet under bygging som var dekorert med materialene våre.

Etter å ha forlatt Ho Chi Minh, fløy de til Hanoi og besøkte tre nye kundebedrifter som de hadde invitert på forhånd. De hadde en hyggelig utveksling og delte produktene våre, inkludert akustikkpaneler av polyesterfiber, akustikkpaneler i stoff, akustikktak av glassfiber, flammehemmende stoffer, trinnlys, veggteppe er perfekt vist til kundene.

Denne forretningsreisen QDBOSS oversjøiske team har fått mye, og ytterligere utvidet QDBOSS innflytelse i det sørøstasiatiske markedet. Takk igjen for din varme gjestfrihet.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy